Toolkit › Groningen Bereikbaar

Toolkit › Groningen Bereikbaar

Toolkit

Toolkit voor bedrijven

Groningen Bereikbaar houdt stad en regio zo goed mogelijk bereikbaar door reizigers te informeren en slimmer te laten reizen. Dat kunnen we niet alleen, maar doen we in samenwerking met aangesloten partners en werkgevers. Onderstaande communicatiemiddelen zijn vrij te downloaden en kunnen ingezet worden in communicatie met medewerkers, achterban en publiek. Zodat stad, regio én de eigen locatie voor, tijdens en na werkzaamheden goed bereikbaar blijft.

Via reistips en speciale acties helpen we reizigers slimmer te reizen. Wilt u één of meerdere van deze thema’s in uw organisatie promoten download dan onderstaand de juiste middelen. Iedere flyer en poster is beschikbaar als drukwerkbestand en een bestand om zelf te printen. De visuals voor online gebruik zijn beschikbaar in drie verschillende formaten, staand, liggend en vierkant. Dit zijn de meest voorkomende bannerformaten. Mocht u een specifiek formaat nodig hebben, neemt u dan contact met ons op.

Reistip #2 Gebruik een P+R

Reistip #3 Pak de fiets

Reistip #4 Neem bus of trein

Reistip #5 Reis iets vroeger of later

Reistip #6 Werk thuis, als het kan

Werkkostenregeling

Koffiebekers met reistips

Fysieke middelen

Verschillende communicatiemiddelen zijn fysiek beschikbaar (gedrukt of in andere vorm). Neem hiervoor, en voor middelen op maat contact met ons op via de mail info@groningenbereikbaar.nl of telefoonnummer 050-316 4370.

Samen houden we Groningen Bereikbaar!

Actie: probeer gratis e-bike of speed pedelec

    Flyer (pdf) 926 kB
    Poster (pdf) 7,3 MB