Contact › Groningen Bereikbaar

Contact › Groningen Bereikbaar

Contact

Contact

Loket Verkeer & Werkzaamheden

Heeft u vragen over werkzaamheden, verkeersprojecten en de bereikbaarheid in en om Groningen? Neem dan contact op met het Loket Verkeer & Werkzaamheden via onderstaand contactformulier. Het Loket Verkeer & Werkzaamheden is tijdens kantooruren ook bereikbaar op 050 367 89 89 en loketverkeer.werkzaamheden@groningen.nl.

Het Loket Verkeer & Werkzaamheden is een gezamenlijk loket van Groningen Bereikbaar, Aanpak Ring Zuid, Groningen Spoorzone, de gemeente Groningen en de provincie Groningen.

Contactformulier Loket Verkeer & Werkzaamheden
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Samenwerkingsorganisatie Groningen Bereikbaar

Oosterstraat 56a
9711 NX Groningen
De organisatie is telefonisch bereikbaar op: 050 316 43 70 (werkdagen 09.00 - 16.00 uur) en per e-mail: info@groningenbereikbaar.nl

Vanaf het Hoofdstation is het zo'n 10 minuten lopen naar ons kantoor. De dichtstbijzijnde bushalte is bushalte Zuiderdiep.

 


 

Op de hoogte blijven

Op de hoogte blijven van de actuele werkzaamheden in en om Groningen, de beste alternatieve routes en voordelige acties om anders te gaan reizen en werken? Schrijf je dan in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief en volg ons op social media. We zijn te vinden op Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn.

WhatsApp
Wil je ook via WhatsApp op de hoogte gehouden worden over hinder op de weg en het spoor door werkzaamheden in en rond de stad Groningen? Meld je dan aan voor de WhatsApp-verzendlijst van Groningen Bereikbaar.

  1. Zet Groningen Bereikbaar met telefoonnummer 06 52 76 16 77 in jouw contacten.
  2. Stuur een WhatsApp-bericht naar Groningen Bereikbaar en geef aan dat je toegevoegd wilt worden aan de verzendlijst.
  3. Vanaf dan ontvang je via WhatsApp updates over verkeershinder door werkzaamheden.
  4. De informatie kun je gemakkelijk doorsturen naar jouw contacten.