Naar Donar tijdens de play-offs? Kom op de fiets! › Groningen Bereikbaar

Naar Donar tijdens de play-offs? Kom op de fiets! › Groningen Bereikbaar

Naar Donar tijdens de play-offs? Kom op de fiets!

Naar Donar tijdens de play-offs? Kom op de fiets!

21 april 2017

Ben jij fan van Donar en van plan om op zaterdag 29 april naar de wedstrijd Donar - Den Bosch (wedstrijd 3) te gaan? Pak dan de fiets, houd daarmee de stad bereikbaar, en wie weet word je hier voor beloond..

Alle Donar-supporters die op 29 april met de fiets naar Martiniplaza gaan dingen namelijk automatisch mee naar een leuke prijs: De winnaar van de 'fietsenloterij' gaat er vandoor met een gesigneerd Donar-shirt.

Fietsenloterij

Het werkt eenvoudig: fietsen = meedoen! Als fietsende supporter krijg je na het parkeren van je fiets bij Martiniplaza een genummerd lot uitgereikt. Tijdens een van de time-outs in de wedstrijd Donar - Den Bosch wordt de trekking gedaan en de winnaar bekend gemaakt.

Martiniplaza bereikbaar houden

Groningen Bereikbaar zet zich in voor een bereikbare stad en dus ook voor goed bereikbare evenementenlocaties. De komende jaren vinden er grootschalige werkzaamheden plaats die gevolgen hebben voor de bereikbaarheid. Daarom is het belangrijk om goed na te denken over hoe en wanneer je reist. Dat moeten we samen doen, met de hele stad én de regio. Net als dat we tijdens de play-offs samen achter Donar staan.

Nu al slim onderweg zijn?

Bekijk dan de actuele werkzaamheden, grote infrastructurele projecten en wat je kunt doen om anders te reizen.