Gratis pendelbus naar Promotiedagen › Groningen Bereikbaar

Gratis pendelbus naar Promotiedagen › Groningen Bereikbaar

Gratis pendelbus naar Promotiedagen

Gratis pendelbus naar Promotiedagen

31 oktober 2017

Bezoekt u de Promotiedagen op 7 en 8 november 2017 in Martiniplaza? Neem dan de gratis pendelbus vanaf P+R Hoogkerk (A7) en P+R Haren (A28) naar Martiniplaza. Hiermee reist u makkelijk en snel naar de Promotiedagen voor het Bedrijfsleven in Groningen.

Elke 10 minuten een bus

De pendelbus vertrekt elke 10 minuten vanaf P+R Hoogkerk en P+R Haren en stopt recht voor de ingang van Martiniplaza. Op dinsdag 7 en woensdag 8 november rijden de bussen tussen 11:30 en 22:30 uur. Op P+R Haren vertrekt de pendelbus vanaf de bushalte, op P+R Hoogkerk vertrekt de bus vanaf busperron C. Net als de pendelbus is ook het parkeren op de P+R gratis, er is hiervoor geen kaartje nodig.

P+R Hoogkerk bevindt zich langs de A7, bereikbaar via afslag 35. P+R Haren ligt aan de A28 en is bereikbaar via afslag 38. Beide terreinen beschikken over een grote hoeveelheid parkeerplaatsen, verdeeld over twee terreinen die naast elkaar liggen. P+R Hoogkerk is recentelijk uitgebreid van 600 naar 1000 parkeerplaatsen.

Groningen samen bereikbaar houden

De pendelbus wordt u aangeboden door het OV-bureau Groningen Drenthe en Groningen Bereikbaar. De inzet van deze bussen is twee jaar geleden begonnen als proef om te kijken hoe we stad goed bereikbaar kunnen houden tijdens grote evenementen. Dat wordt vooral belangrijk als de zuidelijke ringweg en het later ook stationsgebied op de schop gaan. Deze werkzaamheden zijn zo omvangrijk dat ze tijdelijk nadelige gevolgen hebben voor de bereikbaarheid van de stad en de omgeving. Door het succes van de proef worden de pendelbussen ook dit jaar ingezet.

Toegangskaart

Vraag hier je gratis toegangskaart aan voor de Promotiedagen. Je ontvangt deze kaart vervolgens per e-mail.