De wereld achter de verkeerslichten in Groningen: workshop op Let's Gro › Groningen Bereikbaar

De wereld achter de verkeerslichten in Groningen: workshop op Let's Gro › Groningen Bereikbaar

De wereld achter de verkeerslichten in Groningen: workshop op Let's Gro

De wereld achter de verkeerslichten in Groningen: workshop op Let's Gro

25 oktober 2017

Hoe werkt een verkeerslicht eigenlijk? Waarom verschilt de wachttijd soms? En waarom blijven die gele bolletjes bij een fietslicht altijd halverwege hangen? Deze en meer vragen komen aan bod in de workshop 'Verkeerslichten, goed geregeld!'' tijdens Let's Gro. Je bent op donderdag 2 november om 11:30 - 12:30 uur van harte welkom bij deze workshop van Groningen Bereikbaar in DOT, Vrydemalaan 2. De toegang is gratis.

 

Er zit een wereld verscholen achter de verkeerslichten in Groningen. Op Let's Gro laten we je zien hoe dit hele netwerk is geregeld en wat daar allemaal bij komt kijken. En wat is eigenlijk de toekomst van het verkeerslicht? Zijn ze nog wel nodig als het verkeer zelfrijdend is? Kom erover meepraten in het DOT!

Aanmelden

Geef je op voor de workshop door een e-mail te sturen naar info@groningenbereikbaar.nl. In het onderwerp vermeld je de titel van de workshop en in de e-mail je naam en contactgegevens.

Let's Gro

Let’s Gro is een jaarlijks festival in november over de toekomst van Groningen. Op donderdag 2 november staat Let’s Gro voor een groot deel in het teken van mobiliteit: Let’s Move! Mobiliteit en bereikbaarheid zijn cruciaal voor onze economische ontwikkeling en onze welvaart en welzijn, maar hebben ook negatieve gevolgen voor mens en milieu. De groei van de stad Groningen versus de krimp en vergrijzing in sommige delen van de regio, klimaat, duurzaamheid, energie, technologie en economie: wat is hun verwachte invloed op de manier waarop we ons straks verplaatsen? Bekijk het programma van Let's Move >