Probeer nu een elektrische bakfiets voor een week. Gratis! › Groningen Bereikbaar

Probeer nu een elektrische bakfiets voor een week. Gratis! › Groningen Bereikbaar

Probeer nu een elektrische bakfiets voor een week. Gratis!

Probeer nu een elektrische bakfiets voor een week. Gratis!

Breng je met de auto kinderen naar school of de opvang en rijd je dan door naar het werk? Probeer hiervoor dan nu een week lang gratis een elektrische bakfiets.

 

 

De actie is bedoeld om forenzen het gemak van de elektrische bakfiets ten opzichte van de auto te laten ervaren. Op deze manier kun je de hinder door werkzaamheden mijden en ben je ook nog eens gezond en duurzaam bezig. Geen fileleed meer en je komt opgeladen aan op je werk. De actie is voor iedereen die van, naar of via Groningen reist en daarvoor normaal gesproken de auto pakt. 

Hoe werkt het?

 

  • Reis je voor je werk van, naar of via Groningen, breng je onderweg kinderen weg en pak je hiervoor altijd de auto? Dan kun je nu gratis deelnemen aan deze actie.
  • Klik hieronder op aanmelden en vul je gegevens in.  
  • Je kunt een keuze maken uit verschillende e-bikes, selecteer de bakfiets. 
  • Kies een periode die jou goed uit komt. Je leent de fiets van maandag - vrijdag.
  • De elektrische bakfiets staat de afgesproken periode voor je klaar bij fietsenwinkel Bike Centre Dik in Groningen.
  • Veel plezier met fietsen!
Aanmelden

Vervolg

Vraag je werkgever naar de mogelijkheden voor een fietsregeling. Via de zogenaamde werkkostenregeling is het vaak mogelijk om met een fiscaal voordeel een fiets aan te schaffen. 

 

Meer weten?

Gratis e-bike voor een week

Deze actie is een aanvulling op de 'Probeer gratis een e-bike'-actie. Is de bakfiets geen optie voor jou maar wil je wel eens een fiets proberen in plaats van de auto? Kies dan voor een e-bike of speed pedelec, ook die kun je reserveren en een week gratis proberen. Kijk hier voor meer informatie en aanmelden. 

Gerelateerd nieuws