Weekend van 10 en 11 juni omleidingen bij Knooppunt Boterdiep › Groningen Bereikbaar

Weekend van 10 en 11 juni omleidingen bij Knooppunt Boterdiep › Groningen Bereikbaar

Weekend van 10 en 11 juni omleidingen bij Knooppunt Boterdiep

Weekend van 10 en 11 juni omleidingen bij Knooppunt Boterdiep

07 juni 2017

Via Provincie Groningen - Op zaterdag 10 en zondag 11 juni zal tussen 9 en 15 uur bij het Knooppunt Boterdiep- dit is de nieuwe benaming voor het knooppunt nabij het Witte Lam/Hornbach -  de oude bewegwijzering verdwijnen en plaatsmaken voor nieuwe.  Het gaat hier om de bewegwijzering op de portalen boven de Oostelijke Ringweg. Voor het verkeer gelden in dit weekend enkele omleidingen.

Afsluitingen

Zaterdag 10 juni tussen 09.00 en 15.00 uur is de verbindingsboog naar de N46 afgesloten. Ook de zuidelijk gelegen toerit naar de N46 is dan afgesloten in zuidelijke richting. De N46 is wel beschikbaar voor het doorgaande verkeer.

Zondag 11 juni tussen 09.00 en 15.00 uur is de noordelijk gelegen toerit van de Amkemaheerd naar de N46 afgesloten. Ook de noordelijk gelegen afrit naar de Groningerweg is dan afgesloten. De N46 is dus wel beschikbaar voor het doorgaande verkeer.

De omleidingsroutes worden met borden aangegeven.

Op de N46 ter hoogte van de werkzaamheden is één rijstrook beschikbaar voor het verkeer.

Nieuwe bebording

Met de aanpassing van deze  portalen is nu officieel een start gemaakt met het plaatsen van de totale nieuwe bewegwijzering. Dit lag aanvankelijk in de planning eind 2016, maar vanwege vertraging in de levering van de borden is dit verschoven naar juni 2017. De gele borden die nu nog op het traject Ring Oost-Noordelijke Ringweg- Noordzeebrug - Reitdiepplein staan, verdwijnen in de komende weken. Zij maken plaats voor nieuwe, blauwe bebording langs de weg of portalen boven de weg.