Weekend 14-15 september: Groningen-Winsum (N361) en Groningerweg afgesloten › Groningen Bereikbaar

Weekend 14-15 september: Groningen-Winsum (N361) en Groningerweg afgesloten › Groningen Bereikbaar

Weekend 14-15 september: Groningen-Winsum (N361) en Groningerweg afgesloten

Weekend 14-15 september: Groningen-Winsum (N361) en Groningerweg afgesloten

06 september 2013
Het doorgaande verkeer naar Winsum wordt omgeleid via Aduard en Wehe-Den-Hoorn (N983). In Groningen is de Groningerweg tot aan het bedrijventerrein het Witte Lam afgesloten. Voor fietsers gelden geen omleidingsroute.

Omwonenden

De provinciale weg N361 tussen Groningen en Winsum wordt in verschillende fasen afgesloten. Ter plekke zijn verkeersregelaars aanwezig om het lokale verkeer in goede banen te leiden. De bewoners van Noorderhoogebrug aan de Molenstreek/Wolddijk kunnen gebruik maken van de Wolddijk richting Zuidwolde. Voor bewoners van de Hunze geldt een omleidingsroute via Beijum-Noord.   Bestemmingsverkeer van en naar de wijk Van Starkenborgh moet gebruik maken van de bussluis in de Berlageweg bij de kruising Boterdiepsbrug. Voor nadere informatie over de omleidingsroute zie bijgaande link: https://mapsengine.google.com/map/edit?mid=zL8VmWn-eHaU.k03ZinNqNg1E&hl=nl Verkeersregelaars worden ingezet om het verkeer in goede banen te leiden.

Werkzaamheden

Voor de reconstructie van de Groningerweg vinden asfalteringswerkzaamheden plaats. Hiervoor is het nodig om de Groningerweg af te sluiten tussen de oprit en de afrit naar de Noordelijke Ringweg, inclusief de op- en afrit zelf. Om de overlast zoveel mogelijk te beperken zijn de werkzaamheden in een weekend gepland. Ook worden in dit weekend tussen Groningen en Winsum markeringen (strepen) op de weg worden aangebracht.