Bedankje voor verkeersregelaars en stewards Stationsweg › Groningen Bereikbaar

Bedankje voor verkeersregelaars en stewards Stationsweg › Groningen Bereikbaar

Bedankje voor verkeersregelaars en stewards Stationsweg

Bedankje voor verkeersregelaars en stewards Stationsweg

26 april 2017

De verkeersregelaars en stewards bij de Stationsweg in Groningen zijn bedankt voor hun inzet in deze koude en natte dagen. Het verkeer heeft relatief weinig overlast gehad van de gedeeltelijke afsluiting van de Stationsweg. Treinreizigers zijn goed begeleid bij het alternatieve vervoer met de bus. Samenwerkingsorganisatie Groningen Bereikbaar bood daarom de verkeersregelaars en stewards als attentie een warme snack aan. 

Sinds anderhalve week is de noordelijke baan van de Stationsweg in Groningen afgesloten voor autoverkeer en is er een deel van het fietspad gestremd. Dat is nodig omdat hier tijdelijke bushaltes zijn geplaatst. Daar stoppen NS-bussen die de treinen tussen Groningen en Hoogeveen van 16 t/m 30 april vervangen wegens werkzaamheden.

Verkeersregelaars leiden op de kruising Hereweg - Zuiderpark - Stationsweg het verkeer in goede banen. Stewards begeleiden reizigers van de NS-bussen bij het veilig in- en uit laten stappen en helpen ze de juiste bussen te vinden. Omdat ze dit volgens Groningen Bereikbaar in weer en wind voortreffelijk hebben gedaan, ontvingen ze woensdagmiddag het welverdiende bedankje.