Verkeersdrukte door evenementen in Groningen: kom op tijd › Groningen Bereikbaar

Verkeersdrukte door evenementen in Groningen: kom op tijd › Groningen Bereikbaar

Verkeersdrukte door evenementen in Groningen: kom op tijd

Verkeersdrukte door evenementen in Groningen: kom op tijd

18 maart 2016
Dit weekend wordt het druk op de wegen rond de stad Groningen. Dit komt door diverse evenementen die ongeveer gelijktijdig beginnen. In MartiniPlaza vindt tot en met zondag 20 maart de beurs Wonen&Co plaats. Ook speelt die dagen de theatervoorstelling Grease in MartiniPlaza. Zaterdag 19 maart is het Open Bedrijvendag in Groningen. Ook is er de gebruikelijke drukte van mensen die willen winkelen in de binnenstad. En zondag 20 maart speelt FC Groningen thuis in de Euroborg. 

Vertrek op tijd

Het advies van Groningen Bereikbaar aan de bezoekers van deze evenementen is: Kom vooral en kom op tijd. U weet dan zeker dat u niets van de beurs, uw voorstelling of sportwedstrijd hoeft te missen.

Tijden verwachte drukte

  • Zaterdag 19 maart 's middags: vertrekkende bezoekers Wonen&Co, winkelpubliek en musical Grease in MartiniPlaza.
  • Zondag 20 maart ’s middags: Wonen&Co en Grease in MartiniPlaza, voetbal in de Euroborg. Drukte op de weg verwacht zowel bij aanvang (14:00/14:30 uur) als het einde (16:30 uur) van de wedstrijd.

Parkeren

Bij MartiniPlaza, Euroborg en in het centrum is voldoende parkeergelegenheid, maar het kan druk zijn op de weg er naar toe. Zowel bij MartiniPlaza en Euroborg staan verkeersregelaars. Volg voor een vlotte doorstroming de aanwijzingen van deze mensen op.