Van 25 april t/m 11 mei omleidingen bij aansluitingen Ring Noord en Ring Oost › Groningen Bereikbaar

Van 25 april t/m 11 mei omleidingen bij aansluitingen Ring Noord en Ring Oost › Groningen Bereikbaar

Van 25 april t/m 11 mei omleidingen bij aansluitingen Ring Noord en Ring Oost

Van 25 april t/m 11 mei omleidingen bij aansluitingen Ring Noord en Ring Oost

23 april 2014
Vanaf vrijdagochtend 25 april 06.00 uur t/m zondag 11 mei zijn er omleidingen voor het verkeer dat vanaf de Oostelijke ringweg naar de Noordelijke ringweg en Eemshavenweg wil rijden en voor het verkeer dat vanuit de richting Eemshaven richting de Oostelijke Ringweg wil rijden.  De omleidingen hebben te maken met werkzaamheden voor de herinrichting van het kruispunt ter hoogte van Beijum-Noord/Groningerweg.

Verkeerslichten

In deze periode kan het verkeer gebruik maken van de tijdelijke verkeerslichten die onlangs op de Eemshavenweg ter hoogte van Hornbach en ter hoogte van het bedrijventerrein het Witte Lam zijn geplaatst.

Richting Eemshaven

Verkeer dat vanuit de Oostelijke Ringweg naar de Noordelijke Ringweg of Eemshavenweg wil gaan, zal gebruik maken van ‘de oude afrit’ richting de Eemshavenweg (N46). Beneden aangekomen wordt het verkeer via verkeerslichten naar de Noordelijke Ringweg en Eemshavenweg geleid.

Richting Oostelijke Ring

Verkeer dat vanuit de richting Eemshaven naar de Oostelijke Ringweg wil, zal via het Bedrijventerrein het Witte Lam een omleidingsroute volgen. Ook hier staan verkeerslichten.

Grootschalige omleidingen vanaf 12 mei

Aansluitend vinden er vanaf 12 mei tot najaar 2015 grootschalige omleidingen plaats, eveneens vanwege de reconstructie van het kruispunt ter hoogte van Beijum-Noord/Groningerweg. Nadere informatie treft u op deze pagina geheel rechts via de folder aan. bron: www.ringgroningen.nl