Uitnodiging: feestelijke ingebruikname Live Traffic Groningen › Groningen Bereikbaar

Uitnodiging: feestelijke ingebruikname Live Traffic Groningen › Groningen Bereikbaar

Uitnodiging: feestelijke ingebruikname Live Traffic Groningen

Uitnodiging: feestelijke ingebruikname Live Traffic Groningen

03 november 2015
Vanmiddag, dinsdag 3 november, neemt Groningen Bereikbaar het pakket Live Traffic Groningen feestelijk in gebruik. Live Traffic Groningen is het pakket om de doorstroming van het verkeer in en rond Groningen te verbeteren. De lancering is vanmiddag vanaf 16:30 uur in de Springerzaal van MartiniPlaza. Gedeputeerde Fleur Gräper zal hierbij aanwezig zijn.

Live Traffic Groningen

Live Traffic Groningen biedt weggebruikers actuele en betrouwbare verkeers- en parkeerinformatie, versnelde afhandeling van pech- en ongevallen op de belangrijke wegen en een optimale doorstroming op kruispunten en belangrijke trajecten, afhankelijk van de drukte. Met Live Traffic Groningen is Groningen Bereikbaar op het vlak van verkeersmanagement klaar voor de aankomende grote projecten aan wegen en spoor, zoals de ombouw van de zuidelijke ringweg en het Hoofdstation.

Spectaculaire opening

Om de techniek officieel in werking te stellen, zijn er vanmiddag rechtstreekse verbindingen met de Verkeerscentrale in Wolfheze en met een verslaggever ter plaatse langs de Groningse ringweg. Er zijn interviews met o.a. gedeputeerde Fleur Gräper en Erik van 't Hoff, bestuurslid van MKB Noord. Tot slot is er een hapje en een drankje om de ingebruikname te vieren.

Uitnodiging

Wilt u ook komen kijken? Welkom! De feestelijke opening vindt plaats tijdens de Promotiedagen voor het Bedrijfsleven Noord-Nederland. U hebt een gratis kaart nodig om binnen te komen. Die kunt u aanvragen op de website van de Promotiedagen.