TV-serie Komen en Gaan vanaf 10 februari op OOG TV › Groningen Bereikbaar

TV-serie Komen en Gaan vanaf 10 februari op OOG TV › Groningen Bereikbaar

TV-serie Komen en Gaan vanaf 10 februari op OOG TV

TV-serie Komen en Gaan vanaf 10 februari op OOG TV

05 februari 2015
Vanaf 10 februari start OOG TV met de nieuwe tv-serie 'Komen en Gaan'. Deze serie zal helemaal in het teken staan van bereikbaarheid en verkeer in en om de stad Groningen. De eerste aflevering wordt na het OOG TV Nieuws van 17.30 uur en Herestraat Helemaal uitgezonden (en vervolgens de gehele avond doorlopend herhaald). Er is deze aflevering aandacht voor bereikbaarheidsorganisatie Groningen Bereikbaar, de ontwikkelingen rond de oostelijke ringweg en er zijn interviews met onder anderen wethouder Paul de Rook, gedeputeerde Mark Boumans en directeur van Groningen Bereikbaar: Wilko Huyink.

Tweewekelijks programma

Komen en Gaan zal elke twee weken worden uitgezonden op de dinsdagavond, afwisselend met het programma 'Achter de rooilijn', dat de oostwand Grote Markt en het Groninger Forum als centrale thema heeft. Met de ene week 'Forum' en de andere week 'bereikbaarheid' staat de dinsdagavond dus garant voor vele interessante ontwikkelingen in Groningen.

Niks missen?

Zorg ervoor dat je goed bent afgestemd op OOG TV via Ziggo (kanaal 40) of KPN (kanaal 622) om niks te missen van deze interessante serie die bereikbaarheid in de breedste zin van het woord onder de aandacht zal brengen. Bekijk nu de eerste aflevering van Komen en Gaan!