Station Zwolle vanaf 30 juni twee weken dicht › Groningen Bereikbaar

Station Zwolle vanaf 30 juni twee weken dicht › Groningen Bereikbaar

Station Zwolle vanaf 30 juni twee weken dicht

Station Zwolle vanaf 30 juni twee weken dicht

28 juni 2018

Vanaf zaterdag 30 juni tot en met zondag 15 juli rijden er geen treinen van, naar en via Zwolle. In deze periode worden er aan het spoor rondom station Zwolle diverse werkzaamheden uitgevoerd. Tijdens de werkzaamheden rijden bussen als vervangend vervoer.

Langere reistijd

Reis je regelmatig van, naar of via station Zwolle? Dan moet je rekening houden met zo'n 15 tot 45 minuten extra reistijd. Er rijden bussen van en naar Zwolle in alle richtingen. Voor doorgaande reizigers rijden er rechtstreekse bussen tussen Meppel en 't Harde en tussen Meppel en Kampen Zuid. Op de stations zijn extra medewerkers aanwezig om de reizigers op weg te helpen.

Reis tussen Groningen en Zwolle

Reis je tussen Groningen en Zwolle? Tussen Groningen en Meppel rijdt de trein. Vanaf Meppel stap je over op de bus naar Zwolle. Raadpleeg de reisplanners voor de actuele reisinformatie of kijk op www.ns.nl of www.9292.nl.

Spoorplan Noord Nederland

Er wordt vanaf 30 juni twee weken gewerkt aan grote aanpassingen die nodig zijn om treinen richting Meppel en Emmen sneller in Zwolle te laten aankomen en vertrekken. Deze werkzaamheden zijn onderdeel van het Spoorplan Noord Nederland, waarbij gewerkt wordt aan de verbetering van het treinverkeer in heel Noord Nederland; meer reismogelijkheden, kortere reistijden, betere overstappen, meer treinen en een grotere betrouwbaarheid in dit deel van het land.