P+R Haren op 23 en 24 augustus hele dag niet bereikbaar › Groningen Bereikbaar

P+R Haren op 23 en 24 augustus hele dag niet bereikbaar › Groningen Bereikbaar

P+R Haren op 23 en 24 augustus hele dag niet bereikbaar

P+R Haren op 23 en 24 augustus hele dag niet bereikbaar

22 augustus 2017

Vanwege de wegwerkzaamheden aan de A28 door Rijkswaterstaat is de toe- en afrit naar Haren op verschillende momenten afgesloten. Op woensdag 23 en donderdag 24 augustus is P+R Haren de hele dag niet bereikbaar vanaf de A28 en rijden er geen bussen langs de halte P+R Haren. Vanaf vrijdagochtend 8.00 uur is de P+R weer bereikbaar.

Reisalternatieven

Voor reizigers zijn er meerdere alternatieven mogelijk. Parkeren bij de stad kan op P+R Hoogkerk. Vanaf daar zijn goede busverbindingen richting het station, het centrum maar bijvoorbeeld ook naar het UMCG. 

Voor reizigers uit de richting Assen is lijn 309 richting Groningen HS een goed alternatief. Gratis parkeren kan bij de halte M.L. Kingweg in Assen. 

Reizigers uit de richting Zuidlaren kunnen onder andere kiezen voor lijn 5 richting UMCG via Groningen HS en Grote Markt. Instappen kan bij halte De Brink, of halte N34 waar men ook gratis kan parkeren. 

Reizigers uit de richting Gieten, Borger en omliggende gebieden kunnen gebruik maken van het OV Knooppunt N33/N34. Hier kunnen zij parkeren om vervolgens verder te reizen.