Nieuwe krant Groningen Bereikbaar uit › Groningen Bereikbaar

Nieuwe krant Groningen Bereikbaar uit › Groningen Bereikbaar

Nieuwe krant Groningen Bereikbaar uit

Nieuwe krant Groningen Bereikbaar uit

06 juli 2016
Deze week valt de Groningen Bereikbaar-krant weer in de bus. De krant bevat veel informatie over werkzaamheden, projecten en acties om de stad Groningen bereikbaar te houden tijdens de ombouw van de zuidelijke ringweg en het Hoofdstation. Met onder meer: een interview met Peter Westra namens Combinatie Herepoort, het consortium dat de zuidelijke ringweg gaat ombouwen, een overzicht van de zomerwerkzaamheden aan Ring Noord en Oost en een artikel over de renovatie van de Griffebrug.

Fietsspecial

Speciale aandacht is in deze editie voor de fiets. In de krant leest u een interview met de Groningse wethouder Paul de Rook, artikelen over de Fietsroutes Plus tussen Groningen en omliggende dorpen, de fietsstewards die helpen om een net plekje te zoeken voor fietsen, alle richtingen groen bij verkeerslichten en onze fietscampagne rij2op5. Verder bevat de krant een nieuwe projectenkaart.

Lezen?

De achtste editie van de Groningen Bereikbaar-krant wordt verspreid in de huis-aan-huisbladen van NDC Media Groep in de regio Groningen-Assen. Het gaat om een oplage van 230.000 exemplaren. Extra kranten kunt u gratis bij ons bestellen. Of download de digitale editie van de Groningen Bereikbaar-krant #8 (PDF, 9,0 MB).