Nieuwe krant van Groningen Bereikbaar (#9) › Groningen Bereikbaar

Nieuwe krant van Groningen Bereikbaar (#9) › Groningen Bereikbaar

Nieuwe krant van Groningen Bereikbaar (#9)

Nieuwe krant van Groningen Bereikbaar (#9)

08 november 2016

De nieuwe krant van Groningen Bereikbaar valt vanaf dinsdag 8 november weer op de mat. Deze negende editie bevat een speciaal katern, waarin wijze waarop Combinatie Herepoort de zuidelijke ringweg gaat ombouwen centraal staat.

Naast veel informatie over de zuidelijke ringweg bevat de nieuwe Groningen Bereikbaar-krant ook informatie over projecten als Groningen Spoorzone, de wijzigingen in de binnenstad voor fietsers en bussen en de vernieuwing van station Assen.

Herepoort

Een ander terugkerend item is de bijdrage van stadshistoricus Beno Hofman. Ditmaal vertelt hij over de geschiedenis van de Herepoort en andere Groninger Poorten

Groot bereik

De krant zit als bijlage bij het plaatselijke huis-aan-huisblad (Groninger Gezinsbode, Gezinsblad Assen, HS-krant, Noorderkrant, Veendammer, Roder Journaal en Westerkwartier). Daarnaast is de krant verkrijgbaar in Informatiecentrum 'Groningen Vernieuwt, de bussen van Q-Buzz, en de noordelijke treinen van Arriva. De oplage is verhoogd tot 300.000 exemplaren.

Online lezen

Heeft u de krant niet ontvangen of wilt u hem graag op pc of tablet lezen? Download dan de krant van Groningen Bereikbaar.