Nieuwe Groningen Bereikbaar-krant bezorgd met cargobike › Groningen Bereikbaar

Nieuwe Groningen Bereikbaar-krant bezorgd met cargobike › Groningen Bereikbaar

Nieuwe Groningen Bereikbaar-krant bezorgd met cargobike

Nieuwe Groningen Bereikbaar-krant bezorgd met cargobike

05 november 2019

Deze week valt de nieuwe Groningen Bereikbaar-krant op de mat in Groningen en omgeving. Ook wordt de krant bij een groot aantal bedrijven uitgedeeld. In de binnenstad van Groningen worden de kranten bezorgd met een cargobike van de gemeente Groningen. Volgend jaar kunnen bedrijven ook zo'n cargobike tijdelijk uitproberen bij Groningen Bereikbaar.

Verder is de krant natuurlijk te vinden bij de stand van Groningen Bereikbaar op de Promotiedagen in Martiniplaza. In de Groningen Bereikbaar-krant staat onder andere nieuws over de nieuwe onderdoorgang bij de Paterswoldseweg, de zuidelijke ringweg, het Forum, P+R-terreinen en 'slimme' verkeerslichten.

Cargobike

In de binnenstad van Groningen is een elektrische fiets een snel en duurzaam vervoersmiddel. Mensen die voor werk van, naar en via Groningen reizen, kunnen al tijdelijk een e-bike, speed pedelec of een elektrische bakfiets uitproberen. In 2020 voegt Groningen Bereikbaar hier een elektrische cargobike aan toe voor bedrijven. Zo kunnen bedrijven proberen of het bij ze past en ondervinden of het een geschikt alternatief is voor de auto.

Krant

De zestiende editie van de Groningen Bereikbaar-krant verschijnt in een oplage van 413.000 exemplaren. De krant bevat veel informatie over werkzaamheden, projecten, duurzame mobiliteit en acties om de stad de komende jaren bereikbaar te houden tijdens het werk aan wegen en spoor. De krant wordt verspreid in de huis-aan-huisbladen van NDC Media Groep in de provincie Groningen, de kop van Drenthe en regio Drachten.

Online lezen

Je kunt de krant ook online lezen of downloaden als pdf.

De krant wordt in de binnenstad bezorgd met elektrische fietsen.
De krant wordt in de binnenstad bezorgd met elektrische fietsen.