Nachtelijke werkzaamheden A28 › Groningen Bereikbaar

Nachtelijke werkzaamheden A28 › Groningen Bereikbaar

Nachtelijke werkzaamheden A28

Nachtelijke werkzaamheden A28

12 april 2018

Combinatie Herepoort gaat tussen 12 en 17 april een aantal nachten aan de slag op de A28 ter hoogte van de Brailleweg. Er worden oude wegmarkeringen verwijderd, nieuwe wegmarkering aangebracht en rijstroken worden opgeschoven. Er is één rijstrook op de A28 dicht voor verkeer.

Wanneer?

  • In de nacht van donderdag 12 op vrijdag 13 april.
  • In de nacht van maandag 16 op dinsdag 17 april.
  • In de nacht van dinsdag 17 op woensdag 18 april.

De werktijden zijn 19:30 uur tot 06:00 uur. De werkzaamheden worden ’s nachts uitgevoerd omdat er een gedeelte van de weg afgezet moet worden, er is op dit tijdstip minder verkeer dat hier hinder van ondervindt. Ook kan het werk dan veiliger worden uitgevoerd. De werkzaamheden zijn afhankelijk van het weer. Bij regen kan er niet worden gewerkt.

Omleidingen

Tijdens de werkzaamheden is één rijstrook op de A28 richting Julianaplein afgesloten. Verder is de onderdoorgang vanaf de Vondellaan richting het centrum dicht. Ook de oprit van de A28 richting het centrum bij de Van Ketwich Verschuurlaan is afgesloten. Automobilisten krijgen het advies de omleidingsborden te volgen.

Geluidshinder

Hoewel Combinatie Herepoort de werkzaamheden achter de geluidschermen van de A28 uitvoert, kunnen inwoners van de omliggende wijken geluidshinder ervaren.