Naar Donar op 28 april? Kom op de fiets en win! › Groningen Bereikbaar

Naar Donar op 28 april? Kom op de fiets en win! › Groningen Bereikbaar

Naar Donar op 28 april? Kom op de fiets en win!

Naar Donar op 28 april? Kom op de fiets en win!

23 april 2019

Ben je van plan om op zondag 28 april naar de wedstrijd Donar - Apollo Amsterdam te gaan? Kom dan op de fiets naar MartiniPlaza en maak kans op een door de spelers gesigneerde bal!

Alle Donar-bezoekers die op zondag 28 april op de fiets naar MartiniPlaza komen dingen automatisch mee naar de prijs, de winnaar van de 'fietsenloterij' gaat ervandoor met een gesigneerde basketbal.

Hoe werkt de actie?

Het werkt eenvoudig: fietsen = meedoen! Na het parkeren van je fiets bij MartiniPlaza krijg je een genummerd lot uitgereikt. Scheur het lotnummer van de flyer af en drop hem in de box in de hal. Tijdens de wedstrijd wordt de trekking gedaan en de winnaar bekendgemaakt. Bewaar de flyer met je lotnummer daarom goed!

 

Deel Ring West in beide richtingen afgesloten

In de meivakantie vinden er onderhoudswerkzaamheden plaats aan de westelijke ringweg. De dag van de wedstrijd Donar - Apollo Amsterdam, zondag 28 april en op maandag 29 april is Ring West in beide richtingen afgesloten tussen de Edelsteenlaan en de Metaallaan. Het doorgaand verkeer wordt omgeleid via de overige ringwegen, lokaal verkeer kan de gele omleidingsborden volgen. Ook van maandag 29 april tot en met vrijdag 3 mei wordt er aan verschillende delen van Ring West gewerkt. Als je op de fiets naar de wedstrijd komt omzeil je deze werkzaamheden.

 

 

Slim reizen

Groningen vernieuwt weg en spoor. De werkzaamheden kunnen soms hinder geven, maar door anders te reizen zoals fietsen, parkeren op een P+R of het OV te gebruiken ben je slim bezig.