Krant Groningen Bereikbaar uitgereikt aan voorzitters bedrijvenverenigingen › Groningen Bereikbaar

Krant Groningen Bereikbaar uitgereikt aan voorzitters bedrijvenverenigingen › Groningen Bereikbaar

Krant Groningen Bereikbaar uitgereikt aan voorzitters bedrijvenverenigingen

Krant Groningen Bereikbaar uitgereikt aan voorzitters bedrijvenverenigingen

06 juli 2016
Om ook het bedrijfsleven goed op de hoogte te brengen van de komende werkzaamheden aan wegen en spoor, boden de Groningse wethouder Paul de Rook en directeur Wilko Huyink van Groningen Bereikbaar de nieuwste Groningen Bereikbaar-krant aan de voorzitters van de bedrijvenverenigingen in Groningen aan. Op woensdagmiddag 6 juli kregen Eric Bos van de Groningen City Club (GCC), Klaas Holtman van VBGW, Henk Bos van VBZO en Guus Vries van VBNO een exemplaar uitgereikt. De overhandiging vond plaats op het dak van het Informatiecentrum Groningen Vernieuwt op de Grote Markt in Groningen.

Bedrijfsleven

Het is een gezamenlijk belang van het bedrijfsleven en Groningen Bereikbaar dat ondernemers goed zijn geïnformeerd over de komende, grootschalige werkzaamheden aan de infrastructuur. Daarom namen de voorzitters van de ondernemersverenigingen de nieuwste uitgave van de krant in ontvangst. Wethouder Paul de Rook en directeur Wilko Huyink nodigden de ondernemers uit om de krant te verspreiden onder hun medewerkers en bezoekers.

Krant

De achtste editie van de Groningen Bereikbaar-krant is deze week verschenen. De krant bevat veel informatie over werkzaamheden, projecten en acties om de stad de komende jaren bereikbaar te houden tijdens de ombouw van de zuidelijke ringweg en het Hoofdstation. De Groningen Bereikbaar-krant wordt verspreid in de huis-aan-huisbladen van NDC Media Groep in de regio Groningen-Assen. Het gaat om een oplage van 230.000 exemplaren. Download de digitale editie van de Groningen Bereikbaar-krant 8 (PDF, 9,0 MB).