Komende weekenden betoninspecties Vrijheidsplein › Groningen Bereikbaar

Komende weekenden betoninspecties Vrijheidsplein › Groningen Bereikbaar

Komende weekenden betoninspecties Vrijheidsplein

Komende weekenden betoninspecties Vrijheidsplein

20 september 2017

De komende weekenden voert Combinatie Herepoort betoninspecties uit op en onder het Vrijheidsplein. Vanwege de werkzaamheden worden bepaalde rijstroken tijdelijk afgesloten. De onderzoeken maken deel uit van de voorbereidingen op de ombouw van de zuidelijke ringweg.

22 september - 25 september

In het weekend van 22 september worden inspecties uitgevoerd aan de onderkant van het viaduct over het Vrijheidsplein. Hierdoor wordt één rijstrook afgesloten op de rotonde onder het Vrijheidsplein. Zondagmiddag zijn de grootste werkzaamheden klaar. Uiterlijk maandagochtend 06.00 uur is de rotonde weer helemaal open voor verkeer.

29 september - 2 oktober

In het weekend van 29 september voert Combinatie Herepoort inspecties uit op de zuidelijke ringweg, boven het Vrijheidsplein. Er wordt dan gewerkt op de vluchtstrook aan de kant van het Apollohotel. Vanwege deze werkzaamheden zijn de vluchtstrook en één rijstrook afgesloten ter hoogte van het Apollohotel. Naar verwachting is het werk aan het begin van zondagavond klaar, afhankelijk van de weersomstandigheden.

13 oktober - 16 oktober

In het weekend van 13 oktober werkt Combinatie Herepoort aan de kant van het Mercure Hotel, op de afrit richting Martini Ziekenhuis. De afrit richting Martini Ziekenhuis en één rijstrook worden dan afgesloten. De werkzaamheden zijn naar verwachting aan het begin van zondagavond klaar.

Bron: Aanpak Ring Zuid