Informatiemarkten Groningen Spoorzone op 12, 14 en 20 mei. › Groningen Bereikbaar

Informatiemarkten Groningen Spoorzone op 12, 14 en 20 mei. › Groningen Bereikbaar

Informatiemarkten Groningen Spoorzone op 12, 14 en 20 mei.

Informatiemarkten Groningen Spoorzone op 12, 14 en 20 mei.

07 mei 2014
Een voetgangerstunnel op het Hoofdstation in Groningen, meer sporen en perrons, de verplaatsing van het opstelterrein naar de gemeente Haren, een vierde spoor naar station Europapark en mogelijk een bustunnel en een fietstunnel: er gaat de komende jaren veel veranderen aan en om het spoor in Groningen. Hoe het er precies voor staat met de plannen voor het spoor en de stations, is binnenkort te zien tijdens informatiemarkten op maandag 12 mei en dinsdag 20 mei in Groningen en op woensdag 14 mei in Haren. U kunt dan ook op al deze plannen reageren. Tijdens de markten wordt gebruik gemaakt van tal van middelen om een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van de plannen: zo zijn er maquettes, informatiepanelen en een film. Daarnaast zijn de betrokken partijen aanwezig voor het beantwoorden van vragen.

Rondleidingen

Wie echt scherp op z’n netvlies wil krijgen waar de plannen allemaal betrekking op hebben, kan ook meedoen aan een rondleiding op het Hoofdstation. Die worden gegeven tijdens de informatiemarkten.

Tijd en locatie

De informatiemarkten van Groningen Spoorzone vinden op maandag 12 mei en dinsdag 20 mei plaats in de Puddingfabriek (Viaductstraat 3-4) in Groningen en op 14 mei in ’t Clockhuys (Brinkhorst 3) in Haren. U bent hier van harte welkom tussen 16.00 uur en 20.00 uur.