Herstelwerkzaamheden hervat tijdelijke weg N7 › Groningen Bereikbaar

Herstelwerkzaamheden hervat tijdelijke weg N7 › Groningen Bereikbaar

Herstelwerkzaamheden hervat tijdelijke weg N7

Herstelwerkzaamheden hervat tijdelijke weg N7

16 augustus 2018

Combinatie Herepoort gaat verder met de herstelwerkzaamheden aan de tijdelijke weg op de noordbaan van de zuidelijke ringweg. Vorige week spoelde er zand weg van het talud (de helling waar de weg op ligt) van de tijdelijke weg. Dit was het gevolg van hevige regen. Diezelfde nacht zijn de eerste herstelwerkzaamheden uitgevoerd. Vandaag en maandag gaat Combinatie Herepoort verder met het herstel.

Vannacht (donderdag 16 augustus) werkt de aannemer van 22.00 uur tot 06.00 uur aan de ringweg ter hoogte van de Waterloolaan en bij de Papiermolentunnel. De aannemer gaat de taluds van de op- en afrit Hereweg herstellen. Tijdens deze werkzaamheden is vanaf de Europaweg tot aan het Julianaplein één rijstrook van de N7 in de richting Drachten afgesloten. De op- en de afrit Helpman (aan de noordzijde van de zuidelijke ringweg) zijn dicht. Het verkeer wordt omgeleid.

Waterloolaan

Op maandag 20 augustus gaat Combinatie Herepoort tussen 07.00 uur en 17.00 uur het talud bij de Waterloolaan verder herstellen. Tijdens deze werkzaamheden kan tijdelijk niet geparkeerd worden aan de Waterloolaan, tussen de Helperzoom en de Verlengde Oosterweg.