Groningen Bereikbaar present op Week van de Ondernemer › Groningen Bereikbaar

Groningen Bereikbaar present op Week van de Ondernemer › Groningen Bereikbaar

Groningen Bereikbaar present op Week van de Ondernemer

Groningen Bereikbaar present op Week van de Ondernemer

28 juni 2016
Woensdag 29 juni staat Groningen Bereikbaar met een stand op de Week van de Ondernemer in MartiniPlaza. Op deze beurs worden ongeveer 1.600 ondernemers uit heel Noord-Nederland verwacht, die zich laten inspireren door het thema Building Better Business.

Projectenkaart

Groningen Bereikbaar staat in de lobby, waar ook partijen als MKB Nederland Noord en VNO-NCW Noord zich presenteren. Onder het genot van een vers bereide cappuccino of latte macchiato kunnen bezoekers op onze grote projectenkaart zien welke werkzaamheden er de komende jaren plaatsvinden in de stad Groningen. En ook wat er al gerealiseerd is om de bereikbaarheid van Stad en Ommeland voor de toekomst te garanderen.

Ondernemers informeren

Voor Groningen Bereikbaar is deze beurs een mooie mogelijkheid om zich te presenteren en ondernemers te informeren over de infrastructurele projecten die vanaf 2017 starten in de stad. Naast de aanpak van de zuidelijke ringweg gaat het ook om de grootschalige verbouwing van het hoofdstation en omgeving. Zie ook: www.weekvandeondernemer.nl