Gratis pendelbus naar Promotiedagen 2018 › Groningen Bereikbaar

Gratis pendelbus naar Promotiedagen 2018 › Groningen Bereikbaar

Gratis pendelbus naar Promotiedagen 2018

Gratis pendelbus naar Promotiedagen 2018

01 november 2018

Bezoekt u de Promotiedagen op dinsdag 6 en woensdag 7 november 2018 in Groningen? Neem dan de gratis pendelbus vanaf P+R Hoogkerk (A7) en P+R Haren (A28) naar MartiniPlaza. Hiermee reist u makkelijk en snel naar de Promotiedagen voor het bedrijfsleven in Groningen.

Elke 10 minuten een bus

De gratis pendelbus vertrekt elke 10 minuten vanaf P+R Hoogkerk en P+R Haren en stopt recht voor de ingang van Martiniplaza. De bussen rijden beide beursdagen tussen 11:30 en 22:30 uur en zijn ook te herkennen als lijn 24. Op P+R Haren vertrekt de pendelbus vanaf de bushalte, op P+R Hoogkerk vertrekt de bus vanaf het busperron. Parkeren op de P+R is net als de pendelbus gratis, er is hiervoor geen kaartje nodig.

De exacte bustijden per locatie zijn: 

  • P+R Haren > MartiniPlaza: elke 10 minuten tussen 11:30 - 22:20
  • MartiniPlaza > P+R Haren: elke 10 minuten tussen 11:45 - 22:35
  • P+R Hoogkerk > MartiniPlaza: elke 10 minuten tussen 11:35 - 22:25
  • MartiniPlaza > P+R Hoogkerk: elke 10 minuten tussen 11:40 - 22:30

P+R Hoogkerk bevindt zich langs de A7, bereikbaar via afslag 35. P+R Haren ligt aan de A28 en is bereikbaar via afslag 38. Beide terreinen beschikken over een grote hoeveelheid parkeerplaatsen, verdeeld over twee terreinen die naast elkaar liggen. Meer informatie over parkeren op een P+R leest u hier

Groningen samen bereikbaar houden

De pendelbus wordt u aangeboden door het OV-bureau Groningen Drenthe en Groningen Bereikbaar, de bussen zijn van Qbuzz. De inzet van deze bussen helpt de stad goed bereikbaar te houden en laat u het gemak van parkeren op een P+R en reizen met het OV ervaren. Want Groningen vernieuwt weg en spoor. Deze werkzaamheden zorgen voor hinder en zijn soms zo omvangrijk dat ze tijdelijk nadelige gevolgen hebben voor de bereikbaarheid van de stad en de omgeving. Parkeren op een P+R en reizen met het OV zijn goede en tegelijk duurzame manieren om de hinder te vermijden. 

 

Toegangskaart Promotiedagen

Vraag hier uw gratis toegangskaart aan voor de Promotiedagen. 

Pak de gratis pendelbus naar de Promotiedagen!

Pak de gratis pendelbus naar de Promotiedagen!