Enquête woon-werkverkeer Groningen › Groningen Bereikbaar

Enquête woon-werkverkeer Groningen › Groningen Bereikbaar

Enquête woon-werkverkeer Groningen

Enquête woon-werkverkeer Groningen

04 april 2019

Ben jij werkzaam in de stad Groningen? Hoe reis jij (het liefst) naar je werk? Wat vind je van de bereikbaarheid van Groningen? Op deze en andere vragen over je woon-werkverkeer zoekt Groningen Bereikbaar samen met bedrijven en instellingen in de stad een antwoord. Iedereen die in de stad werkt kan daarvoor vóór 1 mei een enquête invullen. Bovendien maak je daarmee kans op prachtige prijzen, waaronder een ballonvaart.

Het mobiliteitsonderzoek is een initiatief van Groningen Bereikbaar en wordt ondersteund door een groot aantal grote en kleine bedrijven en instellingen in Groningen. Zij verspreiden de vragenlijst onder hun werknemers. Het mobiliteitsonderzoek is belangrijk voor het bedrijfsleven. Er is een gezamenlijk belang om Groningen bereikbaar te houden, maar ook de locaties van individuele bedrijven en organisaties moeten goed bereikbaar blijven.

Prachtige prijzen

Iedereen die de enquête invult maakt kans op prachtige prijzen: een ballonvaart voor twee personen, twee kaarten voor Stadspark Live, vijf dinerbonnen t.w.v. €50 en tweemaal twee wedstrijdkaarten voor FC Groningen. De enquête kan tot 1 mei ingevuld worden via www.groningenbereikbaar.nl/reisgedrag.