Dinsdag 23 februari: discussieavond e-bike voor scholieren en studenten › Groningen Bereikbaar

Dinsdag 23 februari: discussieavond e-bike voor scholieren en studenten › Groningen Bereikbaar

Dinsdag 23 februari: discussieavond e-bike voor scholieren en studenten

Dinsdag 23 februari: discussieavond e-bike voor scholieren en studenten

15 februari 2016

Wanneer overweeg je als scholier of student een e-bike aan te schaffen? En hoe kan de e-bike interessant worden gemaakt voor je school- en studiegenoten? Daarover wil Groningen Bereikbaar graag in gesprek. Scholieren, studenten, ouders en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom op onze discussieavond over e-bikes op dinsdag 23 februari vanaf 19:30 uur in het kantoor van Groningen Bereikbaar aan de Oosterstraat 56a.

E-bikepilot

Vorig schooljaar heeft een pilot plaatsgevonden waarbij scholieren en studenten een maand lang een e-bike konden testen. Aan deze pilot hebben ruim 170 scholieren en studenten deelgenomen. Het streven was om hen kennis te laten maken met de elektrische fiets en informatie op te halen over de mogelijkheden en belemmeringen voor het aanschaffen van een e-bike.

Discussieavond

Tijdens de discussieavond willen we de resultaten van deze e-bikepilot uitdiepen. Scholieren, studenten en ouders die hebben meegewerkt zijn uitgenodigd, maar we zoeken ook deelnemers die niet betrokken waren bij de pilot. Het doel is om in het schooljaar 16/17 een e-bike dienst of product aan te bieden aan scholieren en studenten in Groningen.  

Aanmelden

Wil je meedoen aan de discussieavond, meld je dan aan via http://www.moventem.nu/Gron1202 Deelnemers ontvangen een Iris cheque van 20 euro.

Dit onderzoek wordt uitgevoerd door onafhankelijk onderzoek- en adviesbureau Moventem, in opdracht van Groningen Bereikbaar.