Dinsdag 12 maart Dag van de Busreiziger › Groningen Bereikbaar

Dinsdag 12 maart Dag van de Busreiziger › Groningen Bereikbaar

Dinsdag 12 maart Dag van de Busreiziger

Dinsdag 12 maart Dag van de Busreiziger

11 maart 2019

Dinsdag 12 maart viert Qbuzz de Dag van de Busreiziger. Op deze dag worden busreizigers bedankt en in het zonnetje gezet. De bus is een duurzame en slimme keuze en zorgt er voor dat het minder druk is op de wegen, met name rond de steden.

Muziek, theater en variété onderweg tijdens de busreis

Tijdens de ochtendspits (06.30 tot 09.30 uur) en middagspits (14.30 tot 17.30 uur) zijn op verschillende locaties muzikale en theatrale acts zoals singer-songwriters, bands, theatersketches en variété. In de Q-linkbussen kun je deze dag verrast worden door een speciaal Dag van de Busreiziger-feestteam. Het programma van deze dag kun je hier downloaden (wijzigingen voorbehouden).

Live volgen

Reporters en een vlogger laten zien wat er op de verschillende locaties te horen en te zien is. Je kunt Qbuzz op dinsdag 12 maart de hele dag volgen op Facebook en radio Simone FM. De speciale radiobus van Simone FM staat de hele dag op het busstation in Assen.

Doe mee aan de challenges en win!

Qbuzz daagt je uit! Zing samen een liedje, geef iemand een compliment en/of maak een leuke foto van jouw busreis. Maak hiervan een filmpje of foto en deel deze op Facebook, Twitter of Instagram met de hashtag #BusReisDag. Je maakt kans op twee VIP-tickets voor Kingsland in Groningen op 27 april a.s. Er worden 3x 2 kaarten weggegeven. De winnaars worden op 12 maart om 18:00 uur bekendgemaakt op de website en Facebookpagina van Qbuzz.

Bron: Qbuzz