Bezoek ons tijdens de Promotiedagen op 7&8 november › Groningen Bereikbaar

Bezoek ons tijdens de Promotiedagen op 7&8 november › Groningen Bereikbaar

Bezoek ons tijdens de Promotiedagen op 7&8 november

Bezoek ons tijdens de Promotiedagen op 7&8 november

01 november 2017

Groningen Bereikbaar staat samen met haar partners op de Promotiedagen voor het bedrijfsleven in Noord-Nederland. Op dinsdag 7 en woensdag 8 november in de Martiniplaza in Groningen. Bezoek onze stand en laat je informeren over de grote infrastructurele projecten en de gevolgen daarvan voor de bereikbaarheid.

Aanpak Ring Zuid geeft de laatste stand van zaken over de ombouw van de zuidelijke ringweg en beantwoordt al je vragen hierover. Groningen Spoorzone presenteert de plannen voor de grootste verbouwing van het stationsgebied en presenteert de gloednieuwe maquette. Om de verbinding tussen de oostelijke ringweg en het centrum te verbeteren wordt er gewerkt aan de plannen voor het project Aanpak Oosterhamrikzone, meer hierover zie je in onze stand. Daarnaast laat het OV-bureau hoogwaardige OV-oplossingen zien. Groningen Bereikbaar vertelt welke maatregelen getroffen kunnen worden om je organisatie zo goed mogelijk bereikbaar te houden.

Je vindt onze stand direct bij de ingang van de beurs. Een entreekaart is kosteloos te downloaden.

Gratis pendelbus

Kom je onze stand bezoeken op de Promotiedagen? Wees dan slim en maak gebruik van de gratis pendelbus die we samen met het OV-bureau aanbieden. Deze rijdt van en naar P+R Haren en P+R Hoogkerk naar het Martiniplaza, op 7 en 8 november van 11:30 - 22:30 uur.