Bezoek Groningen Bereikbaar op de Promotiedagen 6 en 7 november › Groningen Bereikbaar

Bezoek Groningen Bereikbaar op de Promotiedagen 6 en 7 november › Groningen Bereikbaar

Bezoek Groningen Bereikbaar op de Promotiedagen 6 en 7 november

Bezoek Groningen Bereikbaar op de Promotiedagen 6 en 7 november

06 november 2018

Ook dit jaar is Groningen Bereikbaar aanwezig op de Promotiedagen voor het bedrijfsleven in MartiniPlaza. We staan hier samen met onze partners Aanpak Ring Zuid, Groningen Spoorzone, Aanpak Oosterhamrikzone en OV-bureau Groningen Drenthe. Bezoek onze stand en laat je informeren over de vernieuwingen aan weg en spoor en de gevolgen daarvan voor de bereikbaarheid. Je vindt de stand direct bij de ingang van de beurs.

Niet te missen in de stand is de meterslange maquette van de toekomstige zuidelijke ringweg. Bezoekers kunnen hiermee een goed beeld krijgen van de nieuwe situatie. Medewerkers van Aanpak Ring Zuid en Combinatie Herepoort zijn aanwezig om vragen te beantwoorden. Groningen Spoorzone presenteert de plannen voor de grootste verbouwing van het stationsgebied met behulp van een maquette. Om de verbinding tussen de oostelijke ringweg en het centrum te verbeteren wordt er gewerkt aan de plannen voor het project Aanpak Oosterhamrikzone, meer hierover is te zien in de gloednieuwe maquette. Daarnaast laat het OV-bureau hoogwaardige OV-oplossingen zien. Groningen Bereikbaar praat je bij over maatregelen op het gebied van bereikbaarheid en (duurzaam) reizen.

 

Gratis pendelbus

Kom je onze stand bezoeken op de Promotiedagen? Wees dan slim en maak gebruik van de gratis pendelbus. Deze rijdt van en naar P+R Haren en P+R Hoogkerk en stopt voor de ingang van MartiniPlaza. Lees hier meer over de gratis pendelbus.

 

 

 

 

De Promotiedagen

De Promotiedagen is dé beurs voor alle zakelijke branches in Noord-Nederland, met 25.000 bezoekers en zo'n 600 deelnemende bedrijven. De beurs wordt gehouden in MartiniPlaza en is dinsdag 6 en woensdag 7 november geopend van 12.00 tot 22.00 uur. Vraag hier je gratis toegangskaart aan voor de beurs.