Bereikbaarheid tijdens ESNS 2019 › Groningen Bereikbaar

Bereikbaarheid tijdens ESNS 2019 › Groningen Bereikbaar

Bereikbaarheid tijdens ESNS 2019

Bereikbaarheid tijdens ESNS 2019

16 januari 2019

Van woensdag 16 januari tot en met zaterdag 19 januari staat Groningen in het teken van Eurosonic Noorderslag. Met onderstaande tips reis je slim en goedkoop naar het centrum en vermijd je de verkeersdrukte in en rondom de stad.

Kom op de fiets

Inwoners van Groningen roepen we op om zoveel mogelijk op de fiets naar de stad te komen. Op de fiets kom je ook makkelijk en snel van de ene naar de andere festivallocatie.

Reis met het openbaar vervoer

Groningen is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het hoofdstation van Groningen ligt vlakbij de Oosterpoort en de verschillende festivallocaties. Met de bus de stad in is op vrijdag 18 januari extra leuk. Tijdens de Bus Sessions treedt muzikaal talent uit Groningen op in de Q-link lijnen. Plan je reis van te voren via www.ns.nl of www.qbuzz.nl/gd.

Maak gebruik van een P+R

Parkeer je auto gratis op één van de P+R-terreinen rondom de stad en reis met de bus verder naar het centrum.

Meer info over reizen via een P+R

Gratis pendelbussen van en naar het Suikerunie terrein op vrijdag 18 januari

Op vrijdag 18 januari rijdt er een speciale lijn 23 tussen het Gedempte Zuiderdiep (t.h.v. nummer 37) en het Suikerunie Terrein. Bezoekers van het mini festival in EM2 kunnen op vertoon van hun toegangsbewijs voor ESNS gratis met deze pendelbus. De vertrektijden vind je hier.

Gratis pendelbussen van en naar P+R Hoogkerk op zaterdag 19 januari

Op zaterdag 19 januari kunnen bezoekers aan ESNS vanaf 16.00 uur op vertoon van hun toegangsbewijs voor ESNS gebruik maken van gratis pendelbussen tussen P+R Hoogkerk en de Grote Markt. In verband met het festival rijden de bussen op dit traject extra vaak en tot 04.30 uur! Check hier de vertrektijden.