20 en 21 mei werkzaamheden op Zuiderweg en Johan van Zwedenlaan › Groningen Bereikbaar

20 en 21 mei werkzaamheden op Zuiderweg en Johan van Zwedenlaan › Groningen Bereikbaar

20 en 21 mei werkzaamheden op Zuiderweg en Johan van Zwedenlaan

20 en 21 mei werkzaamheden op Zuiderweg en Johan van Zwedenlaan

17 mei 2019

Op maandag 20 en dinsdag 21 mei worden de Zuiderweg en de Johan van Zwedenlaan voor een gedeelte opnieuw geasfalteerd. Tijdens de werkzaamheden is de weg afgesloten voor alle verkeer.

De Johan van Zwedenlaan wordt vanaf de rotonde Zuiderweg tot en met huisnummer 11 van de Johan van Zwedenlaan opnieuw geasfalteerd. Op de Zuiderweg gaat het om het gedeelte tussen Bangeweer en de Arteveldestraat. Het werk begint maandag 20 mei om 07.00 uur 's ochtends en gaat door tot 's middags 17.00 uur. Beide wegen zijn vanaf maandagmiddag 17.00 uur tot dinsdagochtend 09.00 uur open voor verkeer. Op dinsdag worden de werkzaamheden afgerond en is de weg tot 17.00 uur opnieuw gestremd.

Omleiding

Verkeer door Hoogkerk kan omrijden via Bangeweer, de Johan van Zwedenlaan en het Hoendiep.

Meer werkzaamheden rond Hoogkerk

De komende weken zijn er rondom Hoogkerk meer werkzaamheden die verkeershinder tot gevolg hebben.

3-14 juni: spoorwegovergang Hoendiep
Begin juni vinden er werkzaamheden plaats op en rond het spoor tussen Groningen en Leeuwarden. De spoorwegovergang over het Hoendiep is daarom van 3 juni tot 14 juni afgesloten voor alle verkeer.

10-28 juni: Roderwolderdijk
Vanaf 10 juni wordt er groot onderhoud uitgevoerd aan de Roderwolderdijk, op het gedeelte parallel  aan de A7. Dit deel van de weg is tot en met 28 juni afgesloten. Ook de oprit A7 richting Drachten is in eerste instantie afgesloten. Deze wordt gedurende de werkzaamheden weer opengesteld.

Bekijk het overzicht van alle werkzaamheden op onze kaart