Actuele werkzaamheden › Groningen Bereikbaar

Actuele werkzaamheden › Groningen Bereikbaar

Actuele werkzaamheden

Actuele werkzaamheden

Op deze pagina vind je de actuele werkzaamheden in en rond de stad Groningen.

20 juli tot eind augustus afsluiting zuidelijke ringweg van Julianaplein tot Europaplein

Van 20 juli tot en met 24 augustus 2018 is de zuidelijke ringweg (N7) in de richting Hoogezand tussen het Julianaplein en de Europaweg afgesloten. De aannemer Combinatie Herepoort (CHP) gaat in deze periode werken aan de verdiepte ligging van de nieuwe ringweg. In de middenberm van de huidige weg worden damwanden ingetrild. Hiervoor moet deze rijbaan worden afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via de westelijke, noordelijke en oostelijke ringweg.

Lees meer

Slimme Kaart

Voor een overzicht van alle werkzaamheden in en rond de stad Groningen, kunt u de Slimme Kaart raadplegen. De kaart biedt een actueel overzicht van de verkeersdrukte, wegwerkzaamheden, parkeermogelijkheden en andere faciliteiten. Ook de duur en de impact van de werkzaamheden is hier te zien.

Reisalternatieven

Tijdens werkzaamheden ontstaat hinder voor het verkeer. Voor veel bezoekers die naar de stad komen, zijn er snelle alternatieven voor de auto. Groningen Bereikbaar adviseert reizigers op de fiets naar het centrum te gaan of te parkeren op één van de P+R-terreinen aan de rand van de stad en verder te reizen met de bus.