Veel gestelde vragen winteractie 'Fiets de winter door' › Groningen Bereikbaar

Veel gestelde vragen winteractie 'Fiets de winter door' › Groningen Bereikbaar

Veel gestelde vragen winteractie 'Fiets de winter door'

Veel gestelde vragen winteractie 'Fiets de winter door'

Hoe doe ik mee met deze winactie?
Stap af tijdens je fietstocht naar of van het werk en maak een foto van iets wat je onderweg tegenkomt. Na het uploaden van je foto op Facebook, Twitter of via de website van Groningen Bereikbaar doe je automatisch mee.   

Waarom doen jullie deze winteractie?
Ons doel is om te stimuleren dat mensen in de winter blijven fietsen. We hopen dat de fietsende forenzen foto's gaan delen die anderen wellicht ook weer inspireren of motiveren te gaan fietsen.

Voor wie is deze actie bedoeld?
Voor de fietsende forens die van, naar of via de stad Groningen fietst.

Wat moet er op de foto staan?
Daar ben je vrij in. Dit kan iets in de omgeving zijn, iets wat je onderweg tegenkomt, maar je kunt natuurlijk ook een selfie maken bij je fiets. We zouden het mooi vinden als je foto anderen inspireert om ook te gaan fietsen. Gebruik je creativiteit!

Waar moet de foto aan voldoen?
De foto is genomen op een route van, in of naar de stad Groningen.

Wordt mijn foto ook gepubliceerd?
Met het uploaden van jouw foto geef je Groningen Bereikbaar toestemming de foto te gebruiken voor promotionele doeleinden, conform de geldende privacyregels (AVG) van de provincie Groningen. De winnende foto zullen we publiceren op onze kanalen.

Waarom is deze actie alleen gericht op forenzen?
Groningen Bereikbaar werkt nauw samen met het bedrijfsleven. Om forenzen te stimuleren ook in de winter te blijven fietsen hebben we deze actie opgezet.

Wat zijn de voorwaarden om mee te kunnen doen aan deze actie?
Forenzen die werkzaam zijn in of rond de stad Groningen kunnen meedoen aan de actie; je fietst van, naar of via de stad Groningen. Na het uploaden van de foto doe je mee met de winteractie.

Wat is een Fitbit?
Een Fitbit is een activity tracker, die je meestal draagt als een horloge en die gekoppeld wordt aan je mobiele telefoon. Een activity tracker kan je veel inzicht geven in jouw activiteiten gedurende de dag én hoe het met je gezondheid is gesteld. Het horloge kan bijvoorbeeld je hartslag meten of je stappen tellen.

Tot wanneer loopt deze actie?
Deze winactie loopt van 9 januari tot en met 24 februari 2019.