Winteractie: 'Fiets de winter door' › Groningen Bereikbaar

Winteractie: 'Fiets de winter door' › Groningen Bereikbaar

Winteractie: 'Fiets de winter door'

Winteractie: 'Fiets de winter door'

Fiets jij ook door in de winter? Doe mee aan onze winteractie, maak een foto tijdens je fietstocht en maak kans op een Fitbit.

Fietsen in de winter? Ja, waarom eigenlijk niet? Het is niet alleen goed voor jezelf en het milieu, je omzeilt ook nog eens die vaak extra lange winterfile. Bovendien worden doorfietsroutes van en naar de stad in de winter als eerste sneeuw- en ijsvrij gemaakt. En als je een doortrapper bent, doe dan meteen mee aan onze winactie!

Hoe werkt het?

Fiets je voor je werk van, naar of via Groningen? Stap tijdens je fietstocht even af en maak een foto van de omgeving, van jezelf op de fiets of van iets wat je onderweg tegenkomt. Deel deze foto via Twitter of Facebook met ons of upload de foto hieronder. Doe dit vóór 25 februari.

Wat kan ik winnen?

Onder de ingestuurde foto's verloten we een Fitbit Charge 3.  

Winactie: upload je foto!
  • ?
  • ?
  •  
  • Met het uploaden van een foto geef je Groningen Bereikbaar toestemming de foto te gebruiken voor promotionele doeleinden, conform de geldende privacyregels (AVG) van de provincie Groningen.

  • ?
  •  

Reis je met de auto?

Reis je voor je werk van, naar of via Groningen en pak je altijd de auto? Probeer dan nu gratis een e-bike of speed pedelec en doe ook mee met deze winactie.

Meer weten?

Fiets de winter door en win!

Fiets de winter door en win!