E-bikes met korting voor scholieren › Groningen Bereikbaar

E-bikes met korting voor scholieren › Groningen Bereikbaar

E-bikes met korting voor scholieren

Met korting op je e-bike naar school

Deze kortingsactie is verlopen. Deelname is niet meer mogelijk.

Woon je net te ver weg om elke dag naar de middelbare school in Groningen te fietsen? Met een e-bike kun je grotere afstanden afleggen en fiets je sneller en relaxter naar school. Speciaal voor scholieren die rond Groningen wonen en in de stad Groningen naar de middelbare school gaan, bieden fietsfabrikanten tijdelijk via Groningen Bereikbaar e-bikes met korting aan. Ook zijn er extra services als een gratis onderhoudsbeurt of pechhulp. De actie loopt via lokale fietsenhandelaren rond Groningen.

Voor wie?

  • Leerlingen van middelbare scholen (12-18 jaar)
  • Die wonen op minimaal 6 km vanaf de rand van de stad Groningen
  • En die naar school gaan in de stad Groningen

Aanbiedingen

Via Groningen Bereikbaar kun je korting krijgen op een select aantal modellen e-bikes. Ze zijn te verkrijgen bij lokale fietsendealers rond Groningen. Naast koop is ook lease of huurkoop mogelijk.

Koop
Wil je direct een e-bike aanschaffen met een aantrekkelijke korting? Dat kan met één van deze aanbiedingen. Zo kun je geld besparen om van huis naar school te komen. Lees meer.

Huurkoop
Heb je niet direct het geld liggen voor een e-bike, maar vind je fietsen naar school belangrijk? Dan kun je gebruik maken van 'huurkoop'. Op deze manier leen je geld voor de aanschaf van een e-bike, en betaal je over een afgesproken looptijd het bedrag (+ rente) weer terug. Je kunt dan direct beginnen met fietsen. Lees meer.

Lease
Wel een e-bike, maar 'm liever niet aanschaffen? Leasen kan ook. Voor een vast bedrag per maand wordt alles voor je geregeld: onderhoud, verzekering en zelfs 24/7 pechhulp voor onderweg. Lees meer.

Waarom deze aanbiedingen?

Groningen Bereikbaar wil ervoor zorgen dat scholieren uit de regio Groningen die in de stad Groningen naar het voortgezet onderwijs gaan, een goed e-bikeproduct aangeboden krijgen, met als doel dat zij een aantrekkelijk alternatief hebben voor het gebruik van de bus of trein. Voor Groningen Bereikbaar is het belangrijk om de drukte in het OV tijdens de ochtendspits te verminderen. Lees meer.